Bizarre verhalen: Antwoord van boven via de geldautomaat…

In onze reeks Bizarre verhalen het volgende verhaal. Af en toe gebeuren er van die bizarre dingen waarvoor wij geen goede natuurkundige verklaring kunnen vinden. Een man beschrijft in dit artikel opmerkelijke gebeurtenissen uit zijn verleden…

Antwoord van boven via de geldautomaat…
Eind april 2008 kreeg ik een zware longontsteking. Na drie weken stuurde de huisarts mij naar een longarts in Lelystad. De longontsteking was dan wel voorbij, maar er bevond zich een flinke hoeveelheid vocht in de aangetaste long. Zonder blikken of blozen liet de longarts mij weten dat hij longvlieskanker vermoedde. Er brak een zenuwslopende tijd aan: röntgenfoto’s, 2x CT scans, longprikken en ik kreeg een flexibel ding met lens door mijn neus om de longen te bekijken. Hij kon niets vinden, maar de longarts liet het er niet bij zitten, hij wilde zijn vermoeden bewijzen? Hij wilde nu een kijkoperatie inplannen en mijn casus bij collega’s voorleggen.

Het was inmiddels september 2008 en ik verkeerde in grote onzekerheid. Nu komt het wonder; Ik wilde een tientje uit de muur halen bij de geldautomaat in Lelycentre. Denkende aan die longarts kreeg ik weer een onrustig knagend gevoel over me, maar plotseling besloot ik naar boven te kijken en zei ik luidop voor die geldautomaat: ‘Laat mij zien dat die kerel uit zijn nek zwamt, dit is niet meer te doen’. Er rolde niet één, maar twee tientjes uit de automaat, terwijl ik er dus maar één had besteld. Er ging een last van mijn schouders af. Ik had het gevoel dat er niets met mij aan de hand was. Van die kijkoperatie hoorde ik niets meer. De longarts nam geen contact meer met mij op [hoe opmerkelijk]! Waarom weet ik niet en ik had ook geen zin om met hem verder contact op te nemen. Koffers gepakt en met de vrouw een week rond Cap Blanc Nez (Frankrijk) doorgebracht. Dat tientje heb ik als een talisman bewaard, tot een van mijn kinderen het later vond er stiekem een pizza van kocht!

Dit zijn een paar voorbeelden [zie Spookhuis in Amsterdam en Glasgow] van bijzondere dingen die ik heb meegemaakt. Ik denk dat op jonge leeftijd de deur naar ‘iets anders’ meer op een kier staat dan later. Dat heeft o.a. met je omgeving te maken. Gemakkelijk erover praten doe je niet; je wordt immers dan al snel voor zotterik uitgemaakt. Gelukkig had ik een ma die in bovennatuurlijke zaken geloofde. Daar kreeg ik schoon genoeg van en heb die deur – die waarschijnlijk bij mij op een kier stond – zelf dicht gedaan. Maar realiseer u altijd dat… ‘er meer is tussen hemel en aarde, dan waarvan uw wijsheid droomt!’ Stay safe!