Op de weg terug naar Eden

Al Gore had zijn mond vol over de klimaatopwarming door CO2 en creëerde een enorme hype die de wereld over sloeg… hij verdiende er vele miljoenen mee. De NOS, de NPO, Gerrit, ze deden er allemaal aan mee? ‘How dare you’ deed er ook erg graag aan mee en het legde hen allen bepaald geen windeieren. Maar de Klimaatopwarming werd geleidelijk aan verbogen naar Klimaatverandering. Wetenschappers begonnen uiteindelijk te vertellen dat… de globale temperatuur eigenlijk helemaal niet aan het opwarmen was, maar al 70 jaar juist dalende is. Onlangs werd een koude record gevestigd voor het Noordelijke halfrond van onze aarde. Wetenschappers en Eskimo ouderen vertelden ons al dat de stand van de aarde ten opzichte van de zon wat is veranderd. Op het internet zagen we ook vele berichten van mensen die dit gegeven bevestigden. Zij vertelden bijvoorbeeld dat de zon af en toe op plaatsen staat waar zij voorheen nog nooit heeft gestaan?

‘Ik woon hier in deze flat al zeker 20 jaar en ik stond dit voorjaar heel versteld van de zonneschijn op mijn balkon… De zon is hier nog nooit vanuit deze hoek te zien geweest?’ Dat beaamden de Eskimo ouderen en die vertelden: ‘In onze jeugd en in die van mijn vader is de zon nog nooit zo ver westelijk op gekomen. Hij kwam altijd op bij die berg daar verderop, in het oosten. Het lijkt misschien een klein stukje aan de horizon, maar het aantal graden is behoorlijk te noemen. We merken het ook aan het zonlicht: dat licht is in bepaalde perioden een stuk feller.’ Maar ja: Berg-waar-de-zon-opkwam… daar is nu geen zonopkomst meer, hetgeen dus nu meer zonlicht betekent voor het achterliggende gebied. Maar is het dan wel warmer geworden op aarde nu?

Nu daagt het in het Oosten… het licht schijnt overal?
We zongen het wel op zondag: ‘Nu daagt het in het Oosten, het licht schijnt overal….’ Ehh, hoezo: “Nu daagt het…”? Was het dan voorheen niet zo? Dat heeft te maken met de groot jaarlijkse Precessie of het Grote Jaar van onze aarde ten opzichte van de zon. Daarbij kan de scheefstand van de aardas ook nog behoorlijk varieren, al naar gelang zware planeten bij onze planeet in de buurt komen alsmede de afstand van de aarde tot de zon in haar cyclus van ronde tot ovale rondgang. De wetenschappers begonnen een onderzoek naar de zonnevlekken of zonnestormen en vertellen dat het behoorlijk stil is geworden op de zon. Zij vertellen dat we rekening moeten houden met een zonne minimum dan wel een kleine ijstijd. Dat zagen we al aan de hoeveelheid witte dieren die op dit moment geboren worden. Die zijn op dit moment vaak het slachtoffer van de vele jagers, want duidelijk zichtbaar in de wildernis. Daarover maken de Indianen zich behoorlijk boos en dat is heel terecht, daar die witte dieren niet zomaar worden geboren… De kans is groot dat er een genetisch gedeelte is geactiveerd door een invloed van buitenaf, en waardoor zij nu een witte vacht krijgen.

https://www.youtube.com/watch?v=O3j6VG3svQ4
RETURN OF THE WHITE BUFFALO

Witte Bizon en komst nieuwe Avatar = Nieuwe Aarde
De Indianen bijvoorbeeld vertelden al dat de geboorte van hun Witte Bizon een heel aparte periode inluidt! Het heugelijke feit werd dan ook grootscheeps door hen gevierd. Wat is daar nou eigenlijk zo bijzonder aan dan? Hun sjamanen vertelden al vele honderden jaren dat rond dit tijdstip een Avatar geboren zou worden die hen vele wijsheden zou leren over hoe te overleven op die nieuwe aarde van nu. We zijn begonnen aan een nieuwe aardse cyclus en onze oudere aarde is overleden! De Maya kalender is ook geëindigd, zo vertelden de Indianen in Zuid Amerika al. We moeten wel nog even door de barensweeën van de nieuwe wereld heen: dat gaat gepaard met flinke overstromingen, vulkaan uitbarstingen en veranderingen in rivierlopen. Dat is een belangrijk proces dat nodig is voor het voortbestaan van het leven. We zagen het al aan de woestijnen van weleer: na een lange periode van droogte, plenst het er inmiddels met bakken uit de hemel. Als we naar de geologische kaarten kijken van het aardoppervlak, dan zien we dat er in gebieden zoals Egypte, Sinaï, Jemen, Sahara etc, enorme rivieren stroomden die zo groot en zo breed waren als de Amazone. Ze waren, in het landschap staande, moeilijk te ontdekken maar lagen er wel degelijk. In hun brede beddingen liggen nu hele dorpen en steden! Oh,oh, je begrijpt het al… dat wordt grote ellende voor die mensen daar. Ingeval de aarde veranderingen doorzetten, kunnen ze dus beter verhuizen naar hoger gelegen vlakten. De aardas staat nu in een iets andere stand dan voorheen wat betekend dat sommige gebieden juist opwarmen, want meer zonlicht. Terwijl andere gebieden weer korter in het zonlicht komen te liggen en waardoor het daar juist kouder wordt. Al die opgestegen waterdamp slaat natuurlijk neer bij de koudere gebieden en tegen de hoge bergen aan, want die houden de wolken als het ware tegen. De warme vochtige lucht stijgt op, koelt vervolgens af en dan gegint het te regenen.

https://www.youtube.com/watch?v=M8QrNBPqo3g
The White Buffalo Prophecy

Regenboog volk
Regen en zonneschijn veroorzaken natuurlijk prachtige regenbogen. Aldus vertellen de Indiaanse wijzen dat de periode van het Regenboog Volk nu is aangebroken. (Regenboog Volk: Nee, niet die westerse figuren: die kaapten alleen maar de profetie van de Indiaanse sjamanen.) Het echte Regenboog Volk zal leren hoe wij het beste kunnen overleven op deze nieuwe aarde. Want alles zal anders gaan dan wij voorheen gewend waren (nee, niet het nieuwe normaal van de VVD). Landschappen zullen aanzienlijk veranderen, jaargetijden zullen totaal anders verlopen. In de bijbel lezen we zelfs dat er bomen zullen groeien in de woestijnen van weleer, die zullen het hele jaar door vruchten dragen om de mensheid te voeden. Door de veranderde scheefstand van de aardas, zal het plaatselijke zeeniveau ook veranderen. Grote rivieren zullen zich, door het nu nog dor droge landschap, een weg banen. Daar waar zee is, zal land oprijzen. Maar daar waar land is, zullen grote scheuren in de grond verschijnen en die scheuren zullen zich vullen met grote waterstromen. Onze aarde wordt eigenlijk dus herschapen. Ook de winden zullen anders gaan waaien. We zijn terecht gekomen op de rand van het nieuwe Eden van de mensheid.

Is dat erg voor ons?
“Is dat erg voor ons?” Vroeg ik aan een geoloog. Maar die vertelde dat het helemaal niet erg is want de woestijnen zullen opbloeien als een roos. Stel je toch eens voor, al die enorme gebieden die nu totaal onbegaanbaar en onbewoonbaar zijn omdat het er te droog en te heet is, eh: was? Straks weer grote meren in de Sahara en rivieren in de Sinaï? Woestijnen in Australië ineens met grote rivieren? Salt Lake vlakte weer een groene vlakte? Het Dode Zee gebied in Israel ineens gevuld met water? Egypte van een gaarde naar een tropisch regenwoud? “De Nijl zal opsplitsen in 7 kleine waterstromen…” en “Er zal een brede weg komen te lopen naar Jerusalem, vanuit Noord Afrika…” en “Welzalig gij die aan alle wateren zaait; die rund en ezel vrij laten ronddolen”. Halleluja! Jesaja heeft nogal wat aanschouwd? Zoiets verloopt niet in een 1, 2, 3 en huppekee! Maar is wel iets om rekening mee te houden met het oog op de toekomst…
“Is dat erg voor ons?” Vroeg ik aan een gelovig mens, want die weten tenslotte het beste wat en waar het zoal geschreven staat… Maar die vertelde: “Ziet toch toe op de vogelen des hemels… zij zaaien niet en maaien niet, maar toch verschaft mijn hemelse Vader hen een thuis en vinden zij hun eten… denk niet dat hij jullie minder acht dan de vogelen des hemels” en “Het huis van mijn Vader heeft vele woningen…”? Jawel: woningen, niet die aaneen geregen hoog opgebouwde mensenpakhuizen, maar echte woningen. Met land er omheen, met akkers en boomgaarden. Kudden die er vrij ronddolen. Een mens- en dierwaardig bestaan voor alles wat ademt en leeft. De wereld is immers groot genoeg?

https://www.youtube.com/watch?v=TTNOnXHPvHA
DOCU PREMIÈRE: Return to Eden – Marijn Poels

Op de weg terug naar Eden
Aldus, op de weg Terug naar Eden: stop de insekticiden, stop de kunstmest, laat het droge hoge gras gecontroleerd begrazen en plattrappen door de kudden nadat het zijn zaden heeft vrijgegeven, plant je voedselbos, leg terug die voedingrijke bodem, verhoog de biodiversiteit, start eco-gemeenschappen, stop de grote steden, stop de klimaat manipulatie, stop de grootschalige mono-culturen met hun genetisch gemanipuleerde gewassen: zij zullen niet kunnen overleven in die nieuwe wereld (junk DNA bestaat niet! Wij hebben die alloude rassen nodig met hun genetische bibliotheek of archief), plant terug die mangrove bossen, kom hier met die zoutwater minnende planten, vertraag die waterlopen. Stop die grootgrond bezitters die alsmaar ermee speculeren. Kom hier met die kuddes runderen en laat hun hoeven de droge harde grond breken, hun mest rondstrooien: het gras, de planten zullen terug keren! En Wij? Wij mensen verbouwen in die toekomst ons voedsel gewoon in de woestijn en creëeren oasen vol voedsel! Marijn Poels licht in zijn Return to Eden (De terugkeer naar Eden) alvast een tipje van de sluier op. Tranen welden op in mijn ogen, niet van verdriet maar van ontroering… Zo mooi!

Avatar?
Wat is eigenlijk een Avatar en waar blijft die Avatar van de Indianen nu? Een Avatar is iemand die iets speciaals toevoegd aan ons geestelijke bewustzijn, waardoor wij beter in staat zijn om te overleven in moeilijke tijden. Onder de belangrijkste Avatars noemen we namen als Boeddha (Prins Gauthama), Jesus van Nazareth, Krisnamurthie, maar ook namen als Einstein en Ramanujan (Indisch wiskundige die vertelde dat hij zijn wijsheid ingegeven kreeg vanuit hogere sferen): mensen die ons allemaal een nieuw geestelijk inzicht gaven mbt het leven op aarde. Is het mogelijk dat de Indianen hun Avatar al hebben ontvangen? Die Avatars worden namelijk gewoon geboren en blijven vaak een tijdje totaal onopgemerkt, tot dat Moment Supreme! Dan schitteren zij ineens vol glorie en vergaren zij een hele berg volgers. Enerzijds vindt de mainstream dat meestal niet zo leuk, want veranderingen aanstaande? Maar aan de andere kant wordt er natuurlijk wel heel veel geld mee verdient want nieuwe denkwijzen= veel volgers = geld.

We gingen natuurlijk op zoek naar die Avatar van de Indianen… Wist jij eigenlijk dat Michael Jackson aan alle Avatar eigenschappen voldeed, en Indiaanse voorouders in zijn stamboom had? Zijn Oma stamde af van de Blackfoot Indianen en de familie woonde ook altijd vlakbij de Blackfoot gebieden. Zijn Opa was een sjamaan van de indianen. We hoorden het ook luid en duidelijk gedurende zijn ‘Heal the World’ tour: ‘Heal the world, make it a better place…’ en ‘Change the world’. Ignore the smear… want er is veel nepnieuws of fakenews over hem te vinden. (Maar het is wel zo dat Avatars maar al te vaak een kort leven hebben en vaak een zwak gestel hebben… ook Ramanujan werd helaas niet oud.)

https://www.youtube.com/watch?v=jlLoHTmD86Y

Michael Jackson’s Moonwalker – The Moon Is Walking

‘Somebody shakes when the wind blows
Somebody is missing a friend, hold on
Somebody is lacking a hero
And they have not a clue
When it’s all going to end’

It’s a Thriller…
Heal the world!

Linken
Meezingen allemaal met Blackfoot Michael Jack’s son:
https://www.youtube.com/watch?v=Zqe5NP86OCc
https://www.youtube.com/watch?v=M3ObWCtU6eI
https://www.youtube.com/watch?v=CSFFQhIDRWY
https://www.youtube.com/watch?v=fzDft0DZRUw
https://www.youtube.com/watch?v=XAi3VTSdTxU
(Michael Jackson’s afkomst en etnische achtergrond onthuld | the detail.)
https://www.youtube.com/watch?v=rJR26Hbs_DQ
(Over Michael van de Blackfoot Indianen)
Heal the world
https://www.responsibletechnology.org/science-guide/what-is-gmo-2-0-and-why-should-i-care/
Thriller… it’s after midnight… something creepy lurking in the dark… It is a Thriller…
https://www.youtube.com/watch?v=sOnqjkJTMaA
(Thriller night)
Earth changes
https://www.sott.net/article/438298-African-continent-is-breaking-apart-new-ocean-will-flood-over-the-Afar-region
https://www.sott.net/article/438697-Highest-flooding-in-Europe-for-500-years-historical-records-show-correlation-with-abnormal-cold
https://www.sott.net/article/442544-SOTT-Earth-Changes-Summary-September-2020-Extreme-Weather-Planetary-Upheaval-Meteor-Fireballs
https://www.sott.net/article/444208-Recap-The-changing-jet-stream-and-global-cooling
Wat en Waar Avatar tekst?
https://www.sacred-texts.com/bib/kjv/isa032.htm#020
Welzalig gij die aan alle wateren zaait…
https://www.sacred-texts.com/bib/kjv/isa011.htm#011
Over de Nijl>zal veranderen in 7 beken
https://www.sacred-texts.com/bib/kjv/isa032.htm
Van woestijn naar gaarde en woud
https://www.sacred-texts.com/bib/kjv/isa043.htm
Rivieren in de woestijn: zal gaan bloeien als een roos… bomen die het hele jaar door vruchten dragen: He, kan dat wel? ‘… jawel, dat doen de bomen in het regenwoud…’.
Wat vertelde de WHO eigenlijk>>
https://www.youtube.com/watch?v=63Ihe-PwKZw
World Health Organisation has ‘reversed its position on lockdowns’ Vertelde al: ‘Stop the lockdowns now!’ Want er sterven veel meer mensen door de lockdowns dan door het zogenaamde Corona virus (wat overigens volgens de echte specialisten nergens is aan te tonen? He???)
https://www.ninefornews.nl/world-doctors-alliance-dappere-artsen-bestrijden-coronatirannie/
youtu.be/_MWZP4B86rY
https://www.ninefornews.nl/ook-oostenrijkse-tv-laat-kritisch-geluid-horen-over-corona-pandemie-is-voorbij/